27.11.2013

Tencuieli decorative si structurate , grunduri de exterior, vopsele decorative

TILE RESTAURO - este o tencuiala decorativa structurata nivelat cu gletiera cu efect de uniformizare a suprafetei. Produsul creeaza un învelis de o grosime mare care protejeaza suportul de agentii atmosferici si poluanti.



STILE RESTAURO COMPACT - este o tencuiala decorativa structurata nivelata cu gletiera cu efect de uniformizare a suprafetei. Produsul pe baza de liant acrilic creeaza un învelis de grosime ridicata care protejeaza suportul de agentii atmosferici si poluanti si de agresiunea alcalina caracteristica suporturilor din ciment.



VENEZIAGRAF este o tencuiala decorativa structurata nivelata cu gletiera cu efect de uniformizare a suprafetei. Produsul permite obtinerea unui învelis de grosime ridicata, capabil sa protejeze suportul de agentii atmosferici si poluanti si, datorita liantului acrilic din care compus, este în masura sa suporte agresiunea alcalina caracteristica suporturilor din ciment.


VENEZIAGRAF COMPACT este o tencuiala decorativa structurata nivelata cu gletiera, pe baza de liant acrilic, care, pe lânga faptul ca confera un efect de tencuiala nedriscuita, are o putere de acoperire si mascare a neregularitatilor suportului, datorita curbei sale granulometrice. Permite obtinerea unui finisaj foarte asemanator celui al tencuielilor minerale si poate fi aplicat pe suporturi cu neomogenitate estetica sau grad mare de absorbtie.

PAINTOP - este o vopsea decorativa superlavabila pentru exterior, pe baza de rasini acrilice si incluziuni silicoase, dotata cu o mare putere de umplere si mascare a imperfectiunilor suportului. Rasina acrilica din care este compusa confera produsului o rezistenta ridicata la spalare si la mediul alcalin tipic suporturilor din ciment si, în general, tencuielilor.


HIDROQUARZ - este o vopsea decorativa superlavabila pe baza de rasini acrilice si incluziuni silicoase, cu o putere mare de acoperire si mascare a neregularitatilor suportului. Vopselele decorative HIDROQUARZ protejeaza în mod eficient suprafetele de agresiunea agentilor atmosferici si poluanti si, datorita liantului acrilic din care este compus, este capabil sa suporte agresiunea alcalina caracteristica suporturilor din ciment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu