27.11.2013

Finisaje decorative San Marco

ANTICA CALCE PLUS  - este o vopsea minerala murala pentru exterior si interior, pe baza de liant mineral, care permite obtinerea unui finisaj cu aspect antic al suprafetei tratate, reproducând efectul opac antic al varului. Vopselele decorative ANTICA CALCE aplicate sunt diferite de fiecare data, caracterizate de nuante si efecte cromatice care depind de capacitatea si caracteristicile decoratorului.


MARMORINO CLASSICO - este un finisaj decorativ pentru exterior si interior, pe baza de liant mineral, care permite obtinerea unui finisaj foarte similar celui al tencuielilor vechi prezente în constructiile din Venetia. Produsul aplicat este diferit de fiecare data, caracterizat de nuante si efecte cromatice care depind de capacitatea si caracteristicile decoratorului.


MARMO ANTICO - este un finisaj decorativ mineral decorativ pentru exterior si interior, cu o permeabilitate ridicata, care permite obtinerea unui finisaj cu aspect poros si brazdat care aminteste de aspectul tipic al travertinului. MARMO ANTICO confera suprafetelor exterioare monumentalitatea austera, dar extrem de eleganta, a suporturilor lucrate în piatra, iar la interior uneste armonia estetica cu soliditatea functionala.


GRASSELLO DI CALCE - este un finisaj decorativ pentru interior, pe baza de liant mineral, care permite obtinerea unei finisari lucioase, cu aspectul decoratiunii clasice de epoca. Produsul pus în opera este de fiecare data diferit, chiar prin metode de aplicare comune, fiind caracterizat de nuante si efecte ce depind de abilitatea decoratorului.


STUCCO VENEZIANO - este un finisaj decorativ pentru interioare, care permite obtinerea unui finisaj decorativ unic întrucât aminteste de stucaturile prezente în vechile palate din Venetia. Chiar daca metodele de aplicare sunt comune, produsul pus în opera este întotdeauna diferit, fiind caracterizat de nuante si efecte care depind de abilitatile decoratorului.


VELATURE - este un protector mural ecologic pentru exterior si interior pe baza de polimeri siloxanici modificati si aditivi speciali care confera produsului o permeabilitate optima, acesta fiind totodata puternic hidrofug, având o rezistenta excelenta la exterior si la agentii agresivi prezenti în atmosfera. VELATURE este indicat pentru protejarea si decorarea suprafetelor murale ale edificiilor de interes arhitectonic, în restaurarea centrelor istorice si la completarea sistemului de asanare dezumidificator, atunci când este dorit un aspect estetic antichizat.


PERLACEO - este un produs decorativ mural pentru finisaje interioare pe baza de polimeri siloxanici modificati si aditivi speciali care, aplicat pe un fond vopsit deja cu DECORFOND permite obtinerea unor efecte cromatice speciale si rafinate, puse în evidenta de incidenta luminii.


ABC RIFLESSI - este indicat pentru realizarea unor efecte decorative speciale semitransparente, cu nuante lucioase, irizante si sidefii, pe suporturi constituite atât din tencuiala, cât si din placi din ghips carton, laminate, panouri de lemn si derivate. Multitudinea si varietatea efectelor depind de creativitatea în combinarea culorilor între fond si finisaj, de tehnica de aplicare, de uneltele utilizate si de aptitudinile zugravului. Efectul obtinut este o decoratiune ‘amprentata’, cu nuante, si se realizeaza cu unelte traditionale precum spaclul de plastic, role decorative, tampoane, bureti sau cu instrumente pregatite chiar de zugrav pentru formarea amprentei si nuantei.


DECORI CLASSICI - este un finisaj decorativ de mare calitate, pentru designul interior, care recreeaza ambientul sofisticat si original al vechilor palate renascentiste. Usurinta de aplicare si gama cromatica ampla permite recrearea atmosferelor prestigioase, înnobilând interioarele locuintelor private, birourilor si localurilor cu uz comerciale.


CADORO - este un finisaj decorativ pentru design interior cu efecte iridescente speciale, cu aspect matasos si moale la atingere, capabil sa recreeze ambiente clasice si moderne. Usor de aplicat, CADORO permite realizarea unor efecte decorative diverse, în functie de tehnica de aplicare si fantezie, sanjante în functie de unghiul de reflexie a luminii.


MARCO POLO - este un finisaj decorativ pentru design interior care realizeaza suprafete cu efect metalic. Compozitia, îmbogatita cu pigmenti speciali sidefati, creeaza suprafete cu aspect neslefuit, caracterizate printr-o stralucire speciala si efecte cromatice izbitoare, variabile în functie de incidenta luminii. Simplu si cu aplicare rapida, MARCOPOLO personalizeaza localurile moderne hi-tech, fiind totodata capabil sa armonizeze peretii cu ornamente vechi, de epoca. Decoreaza cu diferite efecte, în functie de tehnica de aplicare si de fantezia celui care aplica produsul. Este materialul cel mai solicitat pentru amenajarile interioare moderne, este foarte compatibil cu tapetul decorativ sau cu alte materiale decorative San Marco. Este folosit cu succes la decorarea barurilor, localurilor de seara, restaurante, hoteluri, vile private.


DECORFOND - este un grund superlavabil, conceput special pentru pregatirea suporturilor murale interioare, înaintea aplicarii produselor VELATURE, PERLACEO, DECORI CLASSICI, CADORO, CADORO VELVET, ABC RIFLESSI, MARCOPOLO.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu