17.11.2013

Vopsele lavabile pe baza de apa – pentru interior

 ACRYLTOP - este o vopsea superlavabila, pentru zugraveala lucrarilor murale exterioare si interioare, rezistenta chiar si in medii cu conditii severe, precum mediile marine si industriale, sau in locuri in locuri cu clima caracterizata de diferente mari de temperatura intre anotimpuri.


BRAVOCASAeste o vopsea superlavabila pe baza de rasini vinilice in dispersie apoasa, cu o putere de acoperire ridicata si cu putere mare de mascare a imperfectiunilor suportului. Permeabilitatea sa favorizeaza trecerea naturala a vaporilor prin ziduri.

BLANCAeste o vopsea lavabila, pe baza de rasini vinilice in dispersie apoasa, cu o putere de acoperire ridicata, opacitate optima si putere mare de mascare a imperfectiunilor suportului. Permeabilitatea sa favorizeaza trecerea naturala a vaporilor prin ziduri.


LAGUNAVopsea lavabila indicata pentru utilizarea tuturor suprafetelor interioare si exterioare cu o expunere moderata la agentii atmosferici. Rasinile acrilice din care este compus confera produsului rezistenta la substantele bazice si la frecare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu