29.11.2013

San Marco-Tehnici Profesionale pentru Finisaje


     San Marco este lider italian in productia finisajelor interioare si exterioare, cu o istorie de peste 60 de ani in domeniu. Aduce pe piata italiana dar si internationala o varietate de materiale si nuante aplicabile in diferite moduri si combinatii, rezultatul fiind o paleta foarte larga de texturi si culori.
Dintre produsele de baza descriem pe scurt cateva, care au facut istorie in arta decorativa si care sunt reinterpretate in maniera contemporana de catre producatorul San Marco:
  • Marcopolo- finisaj pentru interior cu efect metalic. Pe suprafata pe care este aplicat, se vor creea contraste cromatice in functie de lumina care patrunde in incapere.
  • Cadoro – unul dintre cele mai bine vandute produse, special creeate pentru interior, se aplica in doua straturi si ofera peretilor un aspect matasos si placut la atingere, fiind foarte bogat in reflexii.
  • Stucco Veneziano – produs decorativ pentru pereti interiori, ce permite obtinerea unor finisaje decorative deosebite, unice, amintind de stucco ce se regaseste in cladirile istorice ale Venetiei. Produsul poate avea diferite aspecte, in functie de indemanarea si experienta decoratorului sau in functie de aspectul dorit de designer sau beneficiar.
  • Perlaceo –  un produs decorativ ce are la baza polimeri si aditivi speciali care permit ca, odata aplicat pe un perete ce a fost in prealabil tratat cu Decorfond, sa dea nastere unor efecte neobisnuite sub actiunea reflexiei luminii naturale sau artificiale.
  • Marmorino Classico – un produs decorativ cu baza minerala, care permite reproducerea efectelor antice specifice peretilor din cladirile vechi ale Venetiei. Produsul apare diferit la fiecare aplicare, fiind caracterizat de tonuri si efecte cromatice care depind de indemanarea si experienta artistica a decoratorului. Se foloseste in mod deosebit acolo unde se doreste obtinerea unui decor clasic, impunator, sau in cazul lucrarilor de restaurare, efectuate in cladiri istorice.
  • Roxidan – un material modern care reproduce efectul de metal oxidat, cu neregularitati, straturi si nuante diferite, similar otelului atacat de intemperii si trecerea timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu